Cum a început povestea Basmory?

Se poate spune că există anumite simțuri, mirosuri și trăiri cu care ne intalnim în copilărie, care, cu trecerea timpului se transforma în idealuri, obiective, misiuni. La fel a prins contur și Basmory – din parfumuri, arome și povești cu care am crescut. Ideea ne-a venit datorită producătorilor de parfumuri frantuzesti și orientale cu care suntem în contact încă din copilărie. Numele l-am găsit cutreierând tărâmuri de basm, îmbătându-ne cu mirosul fructelor de pădure, al florilor de munte și a pădurilor de brad și molid.

logo basmory v4

Ce facem

Dăm voce parfumurilor prin testare, le descoperim mesajul, persistența, proiecția și intensitatea. Transpunem fiecare aspect sau concluzie în recenzii, video-uri și imagini. În acest mod, dorim să oferim o cunoaștere domeniului parfumeriei și a fiecărui produs pe care îl avem listat pe magazin.

Misiunea Basmory

Misiunea noastra e să acordăm note noi percepțiilor pe care le avem despre parfumuri, să ne dezvoltăm modul de înțelegere a fiecărei note, combinație de note și a parfumurilor în general, lucru pe care îl îndeplinim prin testarea proprie în scopul creării de materiale informative.

Valori în care credem

Bucuria și fericirea noastră vin din aprecierea celorlalți și ne bucurăm să avem oameni care iubesc ceea ce facem. Obiectivul nostru primordial este integritatea, una dintre valorile după care ne coordonăm activitatea. Pentru noi, a fi integru reprezintă angajamentul de a comunica informații reale și oneste pentru cei care vor purta parfumurile noastre.  

Detalii firma

Produse in cos

REDUCERI de până la 40% la parfumuri. Descoperă selecția!

Intra in cont

Nu ai cont?

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.
Începe să tastezi pentru a vedea produsele pe care le cauți.
Cont
Magazin
0 items Cos
0 Favorite
Acasa