Recenzii parfumuri

Recenzie parfum frantuzesc, Black Rouge – intens si persistent

recenzie parfum dama frantuzesc black rouge intens persistent 345

Ne dorim sa ne stapanim mai bine clasa si personalitatea prin puterea parfumurilor pe care le alegem. Din acest motiv,  femeile cu un stil personal grozav vor alege Black Rouge de la Aurora. Black Rouge este un parfum frantuzesc intens, fresh, cu note de fistic, mandarina, para si portocala, care se simt foarte bine odata ce parfumul atinge pielea. Totodata, este un parfum frantuzesc dulce-acrisor, al carui miros nu se diminueaza pe parcursul zilei, pe care noi il recomandam in special pentru activitatile in aer liber, de seara. Rafinamentul este mai usor de stimulat cu parfumul Black Rouge de la Aurora.

Aurora Black Rouge este un parfum frantuzesc de dama, cu un miros puternic, ideal pentru serile de vara petrecute afara. Parfumul Black Rouge de dama se poate purta cu usurinta inclusiv toamna sau iarna. Fuziunea aromelor este cea care il recomanda drept un parfum intens, potrivit in special domnisoarelor diafane, sensibile si senzuale, dar care in acelasi timp sunt puternice.

Este de ajuns un singur puf pentru ca o multime intreaga sa isi indrepte atentia asupra celei sau celor care il poarta. De asemenea, pielea hidratata reprezinta un plus deoarece parfumul tinde sa reziste mai mult pe aceasta decat pe pielea uscata. Ceea ce nu se vede in look-ul oricarei femei increzatoare si ingrijite sunt secretele ei si esenta care consta in parfumul ei. 

Notele parfumului – infuzia de arome echilibrata pentru un parfum frantuzesc

Note de varf – fresh

  • Fistic: este una dintre cele mai gustoase nuci, iar aroma pe care o confera parfumului nu este mai prejos. Este un ingredient dulce, ce ofera nota de senzualitate a parfumului de dama.
  • Mandarina: ingredientul citric, recunoscut pentru un plus de energie pe care il poate oferi.
  • Para: este vedeta parfumurilor de vara. Aroma dulce si delicata completeaza mixul de ingrediente si aduce o stare de bine.
  • Portocala – aduce o nota racoritoare, de scurta durata, dar suficient incat sa claseze parfumul frantuzesc intre primele alegeri pentru un parfum de vara.

Note de mijloc – florale

  • Floare de portocal: alias neroli, una dintre cele mai pretioase ingrediente pentru parfumurile puternice. In functie de restul ingredientelor, aceasta este mai intensa sau mai redusa.
  • Magnolie: ofera o nota florala, proaspata, care se imbina pefect cu floarea de portocal si cu aroma de migdale
  • Migdale: ingredientul dulce-amar, mai putin dulce decat vanilia, ce ofera un miros luxos, unic, puternic.

Note de baza – lemnoase

  • Boabe Tonka: in combinatie cu mandarina, portocala si floarea de portocal, creste prospetimea parfumului si ii ofera un echilibru de arome.
  • Cashmeran: o aroma ce se situeaza intre lemnos si mosc, dar care in cantitati mici ofera o tenta fina, lemnoasa.
  • Paciuli: este ingredientul intens ce ofera rezistenta si persistenta parfumului pe durata purtarii.

black rouge scaled

Proiectie si longevitate – parfum frantuzesc intens de femei, ce rezista mai bine de 24 de ore

Parfumul este foarte puternic in prima ora de la aplicare, aspect care se pastreaza 3 ore. Intensitatea se pastreaza mult mai bine atunci cand este purtat in interior, dar in decursul a 8 ore de la aplicare incepe sa se reduca din intensitate, dar se simte de la o distanta de 3-4 metri in primele 12 ore.

Cu toate acestea, dupa 18 ore de la aplicare inca se mai pot simti notele de la 2 metri, iar dupa 24 de ore este necesara apropierea la aproximativ 1 metru pentru a simti acest parfum frantuzesc.

Black Rouge este tipul de parfum frantuzesc potrivit domnisoarelor cu atitudine, care isi doresc un parfum intens, care sa le ramana tuturor in memoria olfactiva. Indiferent daca este pulverizat pe piele sau pe haine, parfumul de femei Aurora Black Rouge persista, iar pretul este unul accesibil, potrivit pentru persistenta sa.

Testarea a fost realizata de mai multe persoane, in intervale diferite, iar acestea au fost informatiile pe care le-am acumulat despre parfum si modul in care acesta se comporta dupa aplicare.

Daca ti-au fost utile informatiile sau daca ai folosit parfumul si crezi ca ne-a scapat vreun detaliu, lasa-ne un mesaj pe [email protected] sau scrie-ne pe una dintre paginile nostre de Social Media.

 

 

 

1 thoughts on “Recenzie parfum frantuzesc, Black Rouge – intens si persistent

  1. Larisa spune:

    Este un parfum grozav!De când l-am achiziționat , îl folosesc constant și nu m-am plictisit de el.Rezista bine pe piele,la sfârșitul zilei încă se simte.Recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *