Recenzii parfumuri

Recenzie parfum de damă, franțuzesc, Narcotic, Cranford

recenzie parfum de dama frantuzesc narcotic 2343

Un parfum jovial, energic, fresh care prezintă note fructate, florale și lemnoase. Un parfum de damă perfect pentru ieșit în oraș, petreceri, nuntă, plajă sau chiar birou, într-o îmbrăcăminte casual, rochie sau ținută sport. Noi l-am testat și purtat și la birou și a avut un efect plăcut asupra colegilor.

Parfumul Narcotic al brandului Cranford este un parfum franțuzesc care îmbină notele acestuia într-o aproape perfectă armonie, întrucât mușchiul menține nota amăruie oferită de bergamotă, iar moscul dă o notă aromatică, astfel că notele de varf și de mijloc dau impresia ca nu se evaporă prea mult din parfum, această senzație menținându-se pe toată durata în care se poate simți mirosul parfumului.

Notele parfumului – acorduri perfecte pentru un parfum de damă

parfumuri de dama cranford narcotic 50 ml scaled

Note de vârf – fructate

  • Bergamota – este un ingredient acrișor, amar, floral, citric, care oferă o stare de energie și entuziasm. Se simte destul de intens în prima oră după aplicare.
  • Piersica – un fruct dulce care dă o notă de delicatețe și senzualitate. 

În combinație, cele două ingrediente dau o senzație fresh și un echilibru între gustul dulce al piersicii și cel amar al bergamotei. 

 

Note mijloc – florale

  • Floare de portocal – este un ingredient ușor ce denotă puritate și inocență
  • Iasomie – completează floarea de portocal, fiind un ingredient afrodisiac

Două note dulci, ușoare, florale ce dau o senzație de senzualitate, puritate și inocență. 

 

Note de bază – lemnoase

  • Lemn – un ingredient care dă o notă mai dură și intensă parfumului
  • Mosc – un ingredient cu o notă aromatică ce ține parfumul într-o tentă dulce
  • Mușchi –  un ingredient amărui care se combină plăcut cu notele florale și citrice

Trecerea spre notele de bază este aproape insesizabilă datorită potrivirii ingredientelor amărui dintre notele de vârf și notele de bază, respectiv notele florale cu moscul, un ingredient aromatic.

 

Proiecție și longevitate – un parfum de dama cu persistență peste medie

Parfumul este foarte intens în primele 30 de minute, chiar puțin înțepător.  Noi i-am dat nota 8 pentru intensitatea din prima oră, atât pe piele, cât și pe haine. După 30 de minute de la aplicare, acesta începe să se simtă mai discret pe piele.

Dacă dorești ca parfumul sa fie mai discret, parfumează-te direct pe piele, iar dacă vrei sa ieși mai mult în evidență, parfumează-te mai mult pe haine.

În primele 3 ore se simte de la o distanță de 2 – 3 metri, în special dacă se aplică pe haine. Pe piele, în schimb, proiectia este mai mica cu 50-60% față de cel avut pe haine, acest aspect este influențat și de PH, nivelul de hidratare, dar și alți factori. După 4 ore, pe piele parfumul se mai simte de la o distanță de circa 50 de cm. După 6 ore, pe haine până la 1,5 – 2 m.  Parfumul se mai simte la 10 – 20 de cm la 12 ore de la aplicarea pe piele și la 24 de ore pe haine. Noi am observat că pe haine persistă chiar mai multe zile.

Testarea noastră a fost făcută de mai multe ori și de către persoane diferite pentru a obține date cât mai obiective despre intensitatea notelor parfumului la diferite ore după aplicarea acestuia.

Dacă dorești să achiziționezi acest parfum de damă, îți recomandăm să comanzi mai multe testere pentru ca deciziile ulterioare sa fie făcute din toată inima.

Dacă informațiile expuse aici te-au ajutat, lasă-ne un comentariu, iar dacă ai o altă părere, ne poți scrie în comentarii, pe rețelele de socializare sau pe [email protected]

Achiziționează un tester

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *